COPYRIGHT © 2013 IUCOS DESIGN • TOATE DREPTURILE REZERVATE • CONTACT
Imagine Imagine Imagine Compas.png
DESIGN
IUCOS
building_construction.png
...we really think
Onorariile variaza in funcţie de gradul de dificultate, amplasament, amploarea investitiei, cerinţe speciale.
Dreptunghi
SERVICII
Considerand ca putem intampina cu succes nevoile clientilor nostri, oferindu-le solutii la toate problemele intimpinate pe parcursul realizarii obiectivelor dorite, firma noastra poate oferi servicii de:
DEFINITII
Conceperea structurala reprezinta acea etapa a proiectarii ce presupune transpunerea tuturor necesitatilor si dorintelor clientului intr-o structura virtual realizabila, care sa respecte simultan atat prevederile normelor si standardelor de proiectare a constructiilor aflate în vigoare, cat si principiile proiectarii performante, economice.
Cabanova Sitebuilder
Constructii din lemn
Constructii din metal
Modelarea structurala reprezinta acea etapa a proiectarii ce presupune transpunerea modelului virtual realizabil, obtinut în urma etapei de concepere structurala, intr-un model de calcul simplificat, care sa il aproximeze cat mai exact si care sa permita analiza structurala intr-o maniera care sa conduca la o proiectare facila a fiecarui element structural.
Analiza structurala reprezinta acea etapa a proiectarii ce presupune efectuarea unor calcule ingineresti asupra modelului de calcul, care sa conduca la cunoasterea detaliata a starii de solicitare in fiecare element al structurii de rezistenta si care sa permita dimensionarea detaliata si facila a structurii ce va fi realizata efectiv. Aceasta etapa a proiectarii este realizata -aproape în exclusivitate- cu ajutorul unor programe de analiza structurala bazate pe MEF (Metoda Elementelor Finite).
ARHITECTURA
Soluția de arhitectură va fi definitivată în urma consultării şi acceptului beneficiarului. Se urmăreşte atât o rezolvare cât mai bună din punct de vedere arhitectural cât şi întâmpinarea nevoilor beneficiarului, precum şi respectarea cerințelor legale.
Realizarea proiectelor structurilor de rezistenta se face cu ajutorul programelor specializate de calcul structural impreuna cu respectarea legislatiei in domeniu, a normelor tehnice de proiectare in vigoare precum si cu respectarea cerintelor functionale si estetice ale proiectului de arhitectura.
REZISTENTA
AVIZARE
Vor fi întocmite documentațiile în vederea obținerii autorizației de construire/demolare cât şi a tuturor etapelor ce o preced (certificat de urbanism, avize preliminare).
SUPERVIZARE SANTIER
Se vor face inspecții periodice pe şantier conform programului de urmărire a fazelor determiante stabilite împreună cu clientul şi Inspectoratul de Stat in Construcții, precum si urmarire de santier la cerere.
DOCUMENTATII DE PREZENTARE
Animații, imagini 3d, albume de prezentare pentru investiții (clădiri de birouri, apartamente în blocuri de locuințe...).
poiectare case etrieri.jpg documente.jpg inginer.jpg proiecte case.JPG
IUCOS DESIGN asigura proiectare pentru urmatoarele tipuri de constructii:
Constructii civile: o hoteluri; o pensiuni; o case si casute de vacanta (inclusiv din lemn); o blocuri de locuinte ; o case familiale:
  • locuinte individuale;
  • locuinte de tip duplex;
o vile; o cladiri de birouri:
  • cladiri de birouri cu sau fara showroom-uri;
  • cladiri de birouri cu un singur nivel sau de tip structuri multietajate;
o scoli, gradinite; o sali de sport; o alte tipuri de cladiri civile si structuri de constructii civile. Constructii industriale: o hale (hale industriale):
  • hale metalice sau hale din beton armat;
  • hale pentru productie sau hale pentru depozitare;
o sedii de firme:
  • sedii de firme cu spatii productive;
  • sedii de firme cu un singur nivel sau de tip structuri multietajate;
o showroom-uri; o alte tipuri de cladiri industriale si structuri de constructii industriale. Constructii agricole: o hale zootehnice; o hale de productie agricola; o depozite agricole; o alte tipuri de cladiri agricole si structuri de constructii agricole. Constructii speciale: o pasarele pietonale:
  • pasarele metalice;
  • pasarele de beton armat.
Constructii din zidarie
NOTA