COPYRIGHT © 2013 IUCOS DESIGN • TOATE DREPTURILE REZERVATE • CONTACT
Imagine Imagine Imagine Compas.png
DESIGN
IUCOS
building_construction.png
...we really think
DESPRE NOI
IUCOS DESIGN este o companie ce vine in sprijinul clientilor sai oferindu-le solutii complete de proiectare, consultanta si avizare in domeniul constructiilor civile, industriale si agricole.
IMPORTANT
BUN VENIT
In primul rand va anuntam ca suntem onorati ca ne-ati vizitat site-ul nostru de prezentare, iar prin acest mod va putem informa despre serviciile noastre puse la dispozitia dumneavoastra.
Cabanova Sitebuilder constructii.png schita-perspectiva-2.jpg
IUCOS DESIGN are ca scop servirea interesului public şi privat în domeniul proiectării construcţiilor, într-o corelare permanentă cu dezvoltarea corectă a localităţilor şi amenajarea corespunzătoare a teritoriilor aferente.
Deoarece IUCOS DESIGN practica la ora actuala cele mai mici preturi de pe piata in domeniul proiectarii, acest lucru vine in avantajul persoanelor fizice ce nu dispun de bugete mari pentru construirea casei mult visate.
strangere mana.jpg
De acest avantaj pot beneficia inclusiv persoanele juridice (societati private, primarii etc), deoarece oferim profesionalism, seriozitate si rapiditate in toate obligatiile asumate fata de client.
CONCEPTE
Si pentru ca stim ca un client mul- tumit poate aduce alti 5 posibil clienti, in timp ce un client nemultumit poate inde- parta alti10, ne propunem ca prin calitatile pe care le avem sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.
IUCOS DESIGN doreste sa impuna noi standarde in ceea ce priveste nivelul serviciilor oferite, de aceea suntem orientati spre client si cautam sa imbinam personalitatea si nevoile acestuia vis-a-vis de proiect cu experienta si talentul nostru asa incat rezultatul sa fie optim.
Încă de la data înfiinţării, firma a promovat următoarele idei, devenite azi ATU-urile noastre: • Pasiune şi experienţă • Moralitate şi onestitate • Disponibilitate şi promptitudine • Ambiţie şi consecvenţă • Modestie şi prestanţă
Catedrala in stil Gotic
HOTEL P + 6E
CONSOLIDARE FALEZA
CASA IN STIL BAROC
Case de vacanta si piscina